УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 31.01.2007 № 207

Про проведення практики

З метою набуття навичок практичної роботи, зібрання необхідних матеріалів для написання дипломного проекту, на підставі договору про партнерство і співпрацю між виконкомом міської ради та Харківською національною академією міського господарства від 01.01.2001 р., враховуючи звернення ректора академії від 29.01.2007 р. № 216, керуючись ст.ст.42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Організувати проходження комплексної практики з фаху та переддипломної практики по спеціальності «Менеджмент організацій» за спеціалізацією «Менеджмент організацій місцевого самоврядування» у департаментах Харківської міської ради з 05 лютого по 17 березня 2007 року наступних студентів 5 курсу Харківської національної академії міського господарства:

Гаркавцевої Олени Сергіївни - Юридичний департамент;

Бобиревої Марини Олександрівни - Департамент бюджету та фінансів;

Гуляєва Дениса Сергійовича - Департамент з гуманітарних питань;

Биченко Людмили Анатоліївни - Департамент з гуманітарних питань;

Казмерчука Олександра Анатолійовича - Департамент організаційної роботи;

Короткого В'ячеслава Сергійовича - Департамент житлово-комунального господарства та енергетики;

Полякова Володимира Михайловича майна - Департамент економіки та комунального

2. Директорам департаментів Харківської міської ради, зазначеним у п.1 даного розпорядження створити необхідні умови для успішного проходження практики, закріпити за студентами висококваліфікованих фахівців.

3. Після закінчення практики скласти відгуки про проходження практики студентами та надати їх до відділу кадрів міської ради.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради.


Міський голова М.М. Добкін