УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 06.02.2007 № 226

Про дисциплінарну відповідальність

Згідно з рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 23.01.2007 р. № 8 «Про розгляд звернень громадян та юридичних осіб, які надійшли до Харківської міської ради у 2006 році», беручи до уваги доповідну записку директора Департаменту діловодства міської ради, подання прокурора міста Харкова від 25.12.06р. № 831 вих./06 «Про усунення порушень Закону України «Про звернення громадян» причин та умов, що їм сприяють» та пояснення в.о. заступників міського голови - директорів департаментів житлово-комунального господарства та енергетики Кадигроба С.В., містобудування, архітектури та земельних відносин Овіннікової Т.І., за чисельні факти порушень термінів розгляду листів у 2006 році, незабезпечення належного контролю за виконанням підпорядкованими виконавчими органами міської ради, розпорядження міського голови від 19.07.2006 № 1689 «Про посилення контролю за розглядом звернень громадян та службових листів, які надходять до виконавчого комітету Харківської міської ради», на підставі ст.ст. 147-149 КЗпП, керуючись ст.ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Оголосити догану Кадигробу С.В. - в.о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики.

2. Попередити Овіннікову Т.І. - в.о. заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин, що у випадку не усунення чисельних фактів порушень термінів розгляду звернень громадян та юридичних осіб до неї будуть застосовані заходи дисциплінарного стягнення.

3. Начальнику відділу кадрів (Токар О.І.) ознайомити в.о. заступників міського голови - директорів департаментів житлово-комунального господарства та енергетики Кадигроба С.В., містобудування, архітектури та земельних відносин Овіннікову Т.І. з цим розпорядженням під розпис.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря міської ради.


Міський голова М.М. Добкін