УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 16.02.2007 № 312

Про призупинення навчально-виховного процесу в закладах освіти м. Харкова

У зв'язку з ростом захворюваності учнів у закладах освіти міста на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, згідно зі ст. 42 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», на підставі Подання головного державного санітарного лікаря м. Харкова від 15.02.2007 № 4.0./1234 «Про призупинення учбового процесу в навчально-виховних закладах міста», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призупинити з 19.02.2007 навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів та форм власності, позашкільних закладах міста, крім дошкільних навчальних закладів, обмежити проведення культурно-масових та спортивних заходів для дітей міста до окремого розпорядження.

2. Начальнику управління освіти О. І. Деменко взяти під контроль проведення відповідних організаційних та санітарно-профілактичних заходів у закладах освіти міста.

3. Прес-службі міської ради (Н. М. Марченко) довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради В. А. Ландсмана.


Міський голова М.М. Добкін