УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 16.02.2007 № 316

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні акції

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації Ленінської Комуністичної Спілки Молоді (Ткачова Л.В.) про проведення акції у форматі вуличної дискусії, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 38, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 17 лютого 2007 року з 12.00 до 17.00 години у парку ім. Т.Г. Шевченко членами та прихильниками Харківської обласної організації Ленінської Комуністичної Спілки Молоді буде проведено акцію «АНТИФАШИЗМ - 2007» у форматі вуличної дискусії.

Кількість учасників до 100 осіб.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники акції зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні акції 17 лютого 2007 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін