УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 19.02.2007 № 317

Про призначення на посаду

Враховуючи подання заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Шурми І.М., відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Сороколата Юрія Володимировича - заступника начальника управління - начальника відділу менеджменту організації медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради, перевести з 19.02.2007р. на посаду заступника директора Департаменту - начальника управління охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням встановленої надбавки за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування як такого, що зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Сороколата Ю.В., подання заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань від 19.02.2007р. № 19/2, розпорядження Харківського міського голови від 13.02.2007 р. № 296 «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань».


Міський голова М.М. Добкін