УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 19.02.2007 № 319

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу.

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації Комуністичної партії України ( Мільруд О.І.) про проведення мітингу, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 20 лютого 2007 року з 15.00 до 16.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації комуністичної партії України на майдані Конституції (біля пам'ятника борцям за радянську владу) буде проводитись мітинг проти необґрунтованого підвищення тарифів та з вимогами перегляду реформи ЖКГ в інтересах громадян. Загальна кількість учасників мітингу до 500 чол.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення мітингу визначити частину майдану Конституції біля пам'ятника борцям за радянську владу.

2. Звернути увагу організатора проведення заходів на те, що він та учасники мітингу зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні мітингу 20 лютого 2007 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін