УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 19.02.2007 № 320

Про заходи щодо попередження крадіжок на об'єктах комунальної власності та ринках м. Харкова.

З метою виконання п. 2.2. протоколу службової наради від 13.02.2007 р. із заступниками міського голови, головами районних у м. Харкові рад, директорами Департаментів, керівниками управлінь, відділів та підприємств, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. З метою попередження крадіжок обладнання з комунальних підприємств провести, із залученням правоохоронних органів, перевірку приймальних пунктів металобрухту та кольорових металів, а також ринків у м. Харкові.

2. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.) створити робочу групу, скласти графік перевірок та довести його до керівників зацікавлених служб та підприємств.

3. Директору Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.), керівникам підприємств ЦТП «Укртелеком» (Крикун В.С.), КП «Харківміськлифт» (Кандауров А.І.), КП «Харківміськсвітло» (Татьков В.П.), ДКП «Харківкомуночиствод» (Корінько І.В.), ХДП «Міськелектротранс» (Палант О.Ю.), начальнику управління житлового господарства (Лемента О.А.) виділити необхідну кількість співробітників для проведення заходів.

4. Директору Департаменту транспорту та зв'язку (Водовозов Є.Н.) виділити для проведення заходів необхідну кількість транспортних засобів.

5. Звернутися до Головного Управління МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) щодо виділення співробітників для спільного проведення заходів.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в. о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Кадигроба С.В.


Міський голова М.М. Добкін