УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 20.02.2007 № 336

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу.

Розглянувши повідомлення Харківського міського комітету профспілки підприємців (Шармар А.М.), Харківської обласної організації Української Народної партії (Козоріз В.П.), Харківської обласної організації Народного Руху України (Семенченко А.О.), Харківської обласної організації Конгресу українських націоналістів (Дяків Б.С.), Харківської обласної організації партії «Реформи і порядок» (Варченко І.Г.), Харківської обласної організації «Товариство відновлення української нації» (Денисенко О.І.), Харківського відділення Конгресу української інтелігенції (Виноградова Н.І.), Харківської міської організації Української республіканської партії «Собор» (Романенко С.В.), Харківської громадської організації «Трудова Харківщина» (Артамонов О.Ф.), Харківської обласної громадської організації «Всеукраїнський союз робітників» (Дурихин М.С.), Харківської обласної організації Партії промисловців і підприємців України (Лещенко В.М.), Харківської обласної громадської організації «Патріот України» (Білецький А.Є.), Харківської міської організації Соціалістичної партії України (Тодоров П.П.), Харківської міської організації Партії Регіонів України (Шелестов А.О.) про проведення мітингу, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому від 19.02.2007 року, на підставі статті 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 21.02.2007 року:

1.1. З 08.30 до 12.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації Партії Регіонів України відбудеться мітинг на підтримку Харківського міського голови і депутатів Харківської міської ради. Кількість учасників до 10000 осіб.

1.2. З 9.00 до 12.00 години членами та прихильниками Харківської обласної організації Української Народної партії, Харківської обласної організації Народного Руху України, Харківської обласної організації Конгресу українських націоналістів, Харківської обласної організації партії «Реформи і порядок», Харківської обласної організації «Товариство відновлення української нації», Харківського відділення Конгресу української інтелігенції, Харківської міської організації Української республіканської партії «Собор» відбудеться мітинг з вимогами: зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги, негайна відставка секретаря Харківської міської ради Кернеса Г.А., виділення у м. Харкові земельної ділянки для спорудження Меморіалу жертвам Голодомору, відміна рішення Харківської міської ради від 06.03.2006 року № 43/06 «Про російську мову в м. Харкові», щодо надання російській мові статусу регіональної. Кількість учасників до 150 осіб.

1.3. З 09.00 до 12.00 години членами та прихильниками Харківської обласної організації Партії промисловців і підприємців України відбудеться мітинг з метою зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги, та відставку секретаря Харківської міської ради Кернеса А.Г. Кількість учасників 100 осіб.

1.4. З 09.15 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської громадської організації «Патріот України» відбудеться мітинг з метою недопущення передачі в концесію об'єктів комунальної власності міста. Кількість учасників до 100 осіб.

1.5. З 09.30 до 11.30 години членами та прихильниками Харківської громадської організації «Трудова Харківщина», Харківської обласної громадської організації «Всеукраїнський союз робітників» відбудеться мітинг з метою відміни необґрунтованих тарифів на послуги ЖКГ в м. Харкові. Кількість учасників пікетування до 50 осіб.

1.6. З 10.00 до 12.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації Соціалістичної партії України відбудеться мітинг на підтримку надання російській мові статусу офіційного «регіонального». Кількість учасників пікетування до 100 осіб.

1.7. З 10.00 до 13.00 години членами та прихильниками міської організації профспілки підприємців відбудеться мітинг з метою відміни необґрунтованих тарифів на послуги ЖКГ в м. Харкові, та недопущення передачі в концесію підприємств ЖКГ міста. Кількість учасників пікетування до 300 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення мітингу визначити частину майдану Конституції, що відведена для проведення цих заходів, напроти будинку № 7, де розташований Харківський міськвиконком.

2. Департаменту транспорту та зв'язку (Водовозов Є.Н.) разом з Головним Управлінням МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) 21.02.2007 року з 09.00 до 14.00 години (на період проведення мітингу) на майдані Конституції закрити рух всіх видів транспортних засобів з відключенням контактної мережі.

3. Звернути увагу організаторів масового заходу на те, що вони та учасники мітингу повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

4. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення правопорядку під час проведення мітингу 21.02.2007 року.

5. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.)


Міський голова М.М. Добкін