УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 26.02.2007 № 369

Про упорядкування чисельності апарату та виконавчих органів міської ради

В зв'язку зі створенням Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради відповідно до рішення 11 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 21.02.2007 р. № 4/07, з метою підвищення ефективності роботи управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин з залучення до міського бюджету коштів від оренди земельних ділянок в місті Харкові, в межах загальної чисельності апарату та виконавчих органів міської ради, керуючись ст.ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

1. Упорядкувати чисельність апарату та виконавчих органів міської ради наступним чином:

1.1. Визначити чисельність Департаменту будівництва та шляхового господарства в кількості 99 штатних одиниць, в тому числі 61 штатна одиниця - управління з будівництва, ремонту і реконструкції.

1.2. Зменшити чисельність Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики на 37 штатних одиниць.

1.3. У Департаменті містобудування, архітектури та земельних відносин, з урахуванням вибуття чисельності управління з будівництва, ремонту та реконструкції в кількості 61 штатна одиниця:

1.3.1. Зменшити чисельність апарату на 1 штатну одиницю;

1.3.2. Збільшити чисельність управління земельних відносин на 20 штатних одиниць.

1.4. Збільшити чисельність Департаменту транспорту і зв'язку на 2 штатні одиниці.

1.5. Зменшити чисельність Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони на 9 штатних одиниць.

1.6. Зменшити чисельність Департаменту організаційної роботи на 1 штатну одиницю.

1.7. Зменшити чисельність Департаменту діловодства на 2 штатні одиниці.

1.8. Зменшити чисельність управління праці та соціального захисту населення Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань на 5 штатних одиниць.

1.9. Зменшити чисельність управління з питань підприємництва, інвестицій та споживчого ринку Департаменту економіки та комунального майна на 1 штатну одиницю.

1.10. Зменшити чисельність працівників апарату міської ради на 4 штатні одиниці.

2. Керівникам виконавчих органів міської ради, зазначених в п.1 цього розпорядження, відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради здійснити відповідні заходи по упорядкуванню чисельності та надати на затвердження штатні розписи або зміни до них.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Харківської міської ради Кернеса Г.А.


Міський голова М.М. Добкін