УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 28.02.2007 № 439

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування.

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації Партії Регіонів (Картавих В.І.) про проведення пікетування , на підставі ст. 38 Конституції України і керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 02 березня 2007 року з 12.00 до 13.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації Партії Регіонів буде проводитись пікетування Генерального консульства Республіки Польща (вул. Артема, 16) з питання не згоди з рішенням Республіки Польща щодо розміщення на своїй території системи ПРО. Орієнтовна кількість учасників пікетування до 100 осіб.

2. Звернути увагу організаторів пікетування на те, що вони та учасники пікетування повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування 02 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.)


Міський голова М.М. Добкін