УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 28.02.2007 № 446

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положенням про ранги державних службовців, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.1996 року № 658 призначити з 01 березня 2007 року:

1. Оксенич Людмилу Іванівну на рівнозначну посаду начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Оксенич Л.І.

2. Остапову Ольгу Андріївну на рівнозначну посаду заступника начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Остапової О.А.

3. Заяць Світлану Вікторівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Заяць С.В.

4. Руденко Юлію Володимирівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Руденко Ю.В.

5. Дереженець Ларису Володимирівну на посаду начальника відділу організації, виконання та контролю Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Дереженець Л.В., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

6. Шадрунову Ганну Валентинівну на посаду заступника начальника відділу організації, виконання та контролю Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та присвоїти їй 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як таку що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Шадрунової Г.В., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

7. Венжика Сергія Вікторовича на рівнозначну посаду головного спеціаліста відділу організації, виконання та контролю Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Венжика С.В.

8. Черкашину Тетяну Григорівну на рівнозначну посаду начальника відділу кадрів Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Черкашиної Т.Г.

9. Худокормова Олега Олексійовича на рівнозначну посаду головного спеціаліста відділу кадрів Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування..

Підстава: заява Худокормова О.О.

10. Ковальчук Валентину Іванівну на посаду заступника начальника планово-економічного відділу Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та присвоїти їй 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як гаку що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Ковальчук В.І, розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

11. Крапівіну Людмилу Олексіївну на рівнозначну посаду головного спеціаліста планово-економічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Крапівіної Л.О.

12. Поспєлову Любов Миколаївну на рівнозначну посаду начальника кошторисно-договірного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Поспєлової Л.М.

13. Філіпця Олександра Сергійовича на рівнозначну посаду заступника начальника кошторисно-договірного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Філіпця О.С.

14. Шкляр Маргариту Вікторівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста кошторисно-договірного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 12 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Шкляр М.В.

15. Довгаліну Людмилу Михайлівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста кошторисно-договірного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Довгаліної Л.М.

16. Науменка Анатолія Миколайовича на посаду заступника директора Департаменту-начальника управління шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та присвоїти йому 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як такого що зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Науменка А.М., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

17. Метеліна Олексія Васильовича на рівнозначну посаду заступника начальника шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Метеліна О.В.

18. Житник Світлану Олександрівну на посаду головного спеціаліста апарату управління шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Житник С.О., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

19. Гічака Валерія Михайловича на рівнозначну посаду начальника відділу експлуатації доріг та інженерних споруд Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Гічака В.М.

20. Ровного Валентина Володимировича на рівнозначну посаду головного спеціаліста відділу експлуатації доріг та інженерних споруд Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Ровного В.В.

21. Джалалова Махмуджана Нажимовича на рівнозначну посаду головного спеціаліста відділу експлуатації доріг та інженерних споруд Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Джалалова М.Н.

22. Зимогляда В'ячеслава Васильовича на посаду головного спеціаліста відділу експлуатації доріг та інженерних споруд Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого що зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Зимогляда В.В., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

23. Гуслєва Павла Дмитровича на посаду заступника начальника управління шляхового господарства, начальника виробничо-технічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого що зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Гуслєва П.Д., розпорядження міського голови «Про затвердження списку кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства» від 28.02.2007 р. № 444

24. Бречку Олександра Миколайовича на посаду головного спеціаліста виробничо-технічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Бречки О.М.

25. Слюсар Надію Єгорівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста виробничо-технічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Слюсар Н.Є.

26. Мирошниченко Тетяну Іванівну на рівнозначну посаду головного спеціаліста виробничо-технічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Мирошниченко Т.І.

27. Седлачек Віру Йосипівну перевести на рівнозначну посаду начальника планово-економічного відділу Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням надбавки за високі досягнення у праці та 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: Седлачек В.Й.


Міський голова М.М. Добкін