УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 01.03.2007 № 454

Про переведення в інший підрозділ, на іншу посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

На підставі рішення 11 сесії Харківської міської ради 5 скликання від 21.02.2007 року № 4/07 «Про внесення змін до структури виконавчих органів Харківської міської ради 5 скликання», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» перевести з 01.03.2007 року:

1. Дубину Вікторію Миколаївну - спеціаліста 1 категорії, економіста планово-фінансового відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду головного спеціаліста, фінансиста планово-фінансового відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Дубини В.М., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

2. Завітневич Людмилу Павлівну - головного спеціаліста відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Завітневич Л.П.

3. Зайцева Ігоря Васильовича - головного спеціаліста відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Зайцева І.В.

4. Колмик Олену Миколаївну - спеціаліста 1 категорії будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду головного спеціаліста будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Колмик О.М., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

5. Коломнікову Марину Михайлівну - спеціаліста 1 категорії кошторисно-договірного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду провідного спеціаліста кошторисно-договірного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Коломнікової М.М., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

6. Комлач Анастасію Валеріївну - спеціаліста 1 категорії технічного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду провідного спеціаліста технічного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Комлач А.В., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

7. Коноваленка Анатолія Вікторовича - заступника начальника відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Коноваленка А.В.

8. Корецьку Віру Олександрівну - головного спеціаліста, фінансиста планово-фінансового відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду заступника начальника планово-фінансового відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису та присвоїти їй 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Корецької В.О., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

9. Крохмаль Галину Іванівну - провідного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Крохмаль Г.І., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

10. Лабунця Віктора Степановича - начальника відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Лабунця В.С.

11. Лихолітова Віктора Олександровича - завідувача сектору підготовки ремонтних робіт відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до сектору підготовки виробництва управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Лихолітова В.О.

12. Марусяк Катерину Степанівну - головного спеціаліста будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду заступника начальника будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису та присвоїти їй 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Марусяк К.С., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

13. Насєдкіну Вікторію Георгіївну - головного спеціаліста кошторисно-договірного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду заступника начальника кошторисно-договірного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису та присвоїти їй 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Насєдкіної В.Г., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

14. Рубана Максима Сергійовича - спеціаліста І категорії будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду головного спеціаліста будівельного відділу № 1 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, як такого, що зарахований до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Рубана М.С., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

15. Середу Олексія Борисовича - спеціаліста 1 категорії відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Середи О.Б.

16. Шепеленко Олександру Леонідівну - головного спеціаліста технічного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на посаду заступника начальника технічного відділу управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису та присвоїти їй 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву на цю посаду.

Підстава: заява Шепеленко О.Л., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.02.2007 р. № 444.

17. Шкутову Людмилу Іванівну - головного спеціаліста відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на рівнозначну посаду до будівельного відділу № 3 управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису.

Підстава: заява Шкутової Л.І.


Секретар міської ради Г.А. Кернес