УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 03.03.2007 № 457

Про відновлення навчально-виховного процесу в закладах освіти м. Харкова

У зв'язку зі зниженням захворюваності учнів у закладах освіти міста на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, згідно зі ст.ст. 20, 30, 40, 42 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», на підставі листа Головного державного санітарного лікаря м. Харкова від 02.03.2007 № 4.0./1758 «Про відновлення учбово-виховного процесу в закладах освіти м. Харкова», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Відновити з 05.03.2007 навчально-виховний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста усіх типів та форм власності.

2. Начальнику управління освіти О.І. Деменко взяти під контроль проведення відповідних організаційних заходів у закладах освіти міста.

3. Прес-службі міської ради (Н.М. Марченко) довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради В.А. Ландсмана.


Секретар міської ради Г.А. Кернес