УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 03.03.2007 № 461

Про заходи щодо забезпечення правопорядку при проведенні мітингу

Розглянувши повідомлення групи громадян (Дородних О.В.) про проведення мітингу на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 03 березня 2007 року з 12.00 до 14.00 години біля приміщення Генерального консульства Російської Федерації (вул. Ольмінського, 22) групою громадян буде проведено мітинг мета якого є вираження .протесту проти спроб втручання у внутрішню політику України стосовно АР Крим та міста Севастополь мером міста Москви Лужковим. Кількість учасників мітингу - до 50 чоловік.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходів на те, що вони та учасники мітингу зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні мітингу 03 березня 2006 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес