УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 05.03.2007 № 471

Про проведення фінальних змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей

Згідно з календарним планом спортивно-масових заходів Центрального комітету Товариства сприяння обороні України, Всеукраїнської федерації автомодельного спорту та Харківської обласної організації Товариства сприяння обороні України 20 - 22 липня 2007 року в м. Харкові заплановано проведення фінальних змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей.

Враховуючи звернення Голови Центрального комітету Товариства сприяння обороні України (Дончака В.А.) та з метою своєчасної і якісної підготовки до проведення фінальних змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей, організації дозвілля харків'ян, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківській обласній організації Товариства сприяння обороні України проведення з 20 по 22 липня 2007 р. з 8.00 до 17.00 години фінальних змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей на майдані Свободи (схема додається). Прийняти до відома, що рух транспортних засобів не припиняється.

2. Звернути увагу організатора змагань Харківське обласне Товариство сприяння обороні України (Скриннікова О.В.) на те, що він та учасники зазначеного заходу зобов'язані дотримуватись вимог законів України щодо проведення громадських заходів та несуть відповідальність за їх порушення, а також на необхідність дотримання належної техніки безпеки при проведенні змагань.

3. Управлінню охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування на майдані Свободи одного автомобіля швидкої допомоги з бригадою лікарів з 20 по 22 липня з 8.00 до 17.00 години кожного дня.

4. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення на майдані Свободи під час тренувань і проведення змагань з 20 по 22 липня з 8.00 до 17.00 години кожного дня чергування працівників міліції для забезпечення громадського порядку.

5. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Стародубцев А.А.) узгодити з органами МВС питання охорони громадського порядку під час проведення змагань.

6. Комунальному підприємству «Міськсвітло» (директор Тальков В.П.) забезпечити підключення електромережі 220 вольт до майданчика підзарядки акумуляторних батарей радіокерованих моделей.

7. Просити ректора Харківського національного університету радіоелектроніки (Бондаренко А.Ф.) дозволити проведення та забезпечення електропостачання фіналу змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей на стадіоні університету 20 липня з 8.00 до 17.00 години 2007 року.

8. Управлінню з питань фізичної культури та спорту (Ю.О. Корінько) здійснити організаційні заходи та надати практичну допомогу в проведенні фінальних змагань Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови директора Департаменту з гуманітарних питань міської ради Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін


Затверджено

розпорядження міського голови

від 05.03.2007 р. № 471


СХЕМА

расположения трассы Чемпионата Украины по автомобильному спорту

(радиоуправляемые модели)



Затверджено

розпорядження міського голови

від 05.03.2007 р. № 471


СХЕМА

расположения трассы Чемпионата Украины по автомобильному спорту

(радиоуправляемые автомодели)