УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 06.03.2007 № 487

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетувань

Розглянувши повідомлення Харківської міської громадської організації «Конфедерація Праці України» (Цимбалюк В.Д.), ініціативної групи громадян (Богун В.М.) про пікетування, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 05 березня 2007 року:

1.1. З 16.30 до 17.30 години біля будівлі Управління служби безпеки України в Харківській області (вул. Мироносицька, 2) членами та прихильниками Харківської міської організації «Конфедерація Праці України» буде проводитись пікетування з метою добитися від начальника СБУ в Харківській області Мухатаєва А.О. припинення на території Харківської області розповсюдження печатної, та іншої продукції, яка пропагандує: расизм, фашизм, інтегральний націоналізм. Місцем проведення пікету визначити територію біля перехрестя вулиці Раднаркомівської та вулиці Мироносицької. Кількість учасників до 10 осіб.

1.2. З 16.30 до 17.30 години біля будівлі Управління служби безпеки України в Харківській області (вул. Мироносицька, 2) ініціативною групою громадян буде проводитися пікетування з метою висловити підтримку діям СБУ в боротьбі проти діяльності «руки Москви» на території України, місцем проведення пікету визначити територію біля перехрестя вулиці Мироносицької та вулиці Гіршмана. Кількість учасників до 3 осіб.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходу на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні пікетувань 05 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін