УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 07.03.2007 № 491

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу та покладання квітів

Розглянувши повідомлення Харківської обласної організації «Реформи і порядок» (Варченко І.Г.), Харківської обласної організації Української Народної Партії (Третецький В.П.), Харківської обласної (крайової) організації Народний Рух України (Семенченко А.І.), Харківської обласної організації Християнсько Демократичного Союзу (Потикун Ю.), Конгресу Українських Націоналістів (Дяків Б.С.), Молодіжного Націоналістичного Конгресу (Слободянюк О.) про проведення мітингу та покладання квітів, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 09 березня 2007 року з 09.00 до 12.00 години членами та прихильниками вказаних партій і громадських організацій у саду ім. Т.Г. Шевченко буде проводитись мітинг та покладання квітів до пам'ятника Т.Г. Шевченко на честь річниці з дня народження. Кількість учасників до 500 осіб.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходу на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні заходів 09 березня 2007 року.

4. Контроль за виконання даного розпорядження, покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін