УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 07.03.2007 № 494

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні акції

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» (Юношев А.Ф.) про проведення акції, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому від 28 лютого 2007 року, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що з 09 березня по 19 березня 2007 року з 09.00 до 15.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» на майдані Конституції (біля пам'ятника борцям за радянську владу) буде проводитись акція «Справедливий тариф» з вимогами зменшення економічно необґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги.

Загальна кількість учасників акції до 30 чол.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем проведення акції визначити частину майдану Конституції біля пам'ятника борцям за радянську владу.

2. Звернути увагу організатора проведення заходів на те, що він та учасники акції зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні акції з 09 березня по 19 березня 2007 року.

4. Контроль за виконання даного розпорядження, покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін