УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 07.03.2007 № 501

Про внесення змін до складу конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин

Враховуючи службову записку виконуючого обов'язки заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин, на підставі ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002 р. № 169, керуючись п. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести до п. 1 розпорядження міського голови від 01.09.2006 р. № 2129 «Про утворення конкурсної комісії» наступні зміни:

1.1. Вивести зі складу членів конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин:

- Хріпливця Дмитра Євгеновича, начальника управління з будівництва, ремонту та реконструкції;

- Лабунця Віктора Степановича, начальника відділу реконструкції та ремонту вулично-дорожньої мережі управління з будівництва, ремонту та реконструкції, у зв'язку з вилученням зі структури і штатного розпису департаменту управління з будівництва, ремонту та реконструкції.

1.2. Ввести до складу членів конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин:

- Гук Наталію Володимирівну - заступника начальника управління містобудування та архітектури - начальника відділу містобудівного кадастру;

- Одинцову Світлану Олександрівну - заступника начальника управління земельних відносин - начальника відділу збору вихідних даних та підготовки розпорядчих актів.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на виконуючого обов'язки заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Овіннікову Т.І.


Міський голова М.М. Добкін