УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 14.03.2007 № 545

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу

Розглянувши повідомлення Харківської громадської організації «Слобожанський вибір» (Решетов І.В.) про проведення мітингу, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 березня 2007 року з 10.00 до 22.00 членами та прихильниками Харківської громадської організації «Слобожанський вибір» буде проводитися мітинг під лозунгом «Ні - майдану», «Авакова у відставку». Орієнтовна кількість учасників пікету до 200 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем розміщення мітингу визначити частину майдану Свободи, напроти Палацу дитячої та юнацької творчості.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування 16 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес