УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 15.03.2007 р. № 557

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування.

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації Партії Регіонів України (Шелестов А.О.), Харківського міського комітету Комуністичної партії України (Мильруд Є.І.), Харківської міської організації Партії Зелених (Антонов А.Л.) про пікетування, на підставі ст.39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38,42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 16 березня 2007 року з 15.00 до 19.00 членами та прихильниками Харківської міської організації Партії Регіонів України, Харківського міського комітету Комуністичної партії України, Харківської міської організації Партії Зелених буде проводитися пікетування Харківської обласної державної адміністрації ( вул. Сумська,64 ) проти спроб дестабілізації соціально - політичної обстановки в країні і області та вимог проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою по відношенню до НАТО. Орієнтовна кількість учасників пікету до 4000 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцем розміщення пікету визначити частину майдану Свободи, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку по вул.Сумській,64, де розташована Харківська обласна державна адміністрація.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходу на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) вирішити питання забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування 16 березня 2007 року.

4. Контроль за .виконанням даного розпорядження покласти на Департамент взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної работи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес