УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 16.03.2007 р. № 560

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мирного зібрання та концерту.

Розглянувши депутатські звернення народних депутатів України Катеринчука М.Д. та Жванія Д.В., повідомлення голови Харківської обласної організації політичної партії «Вперед, Україно!» Ісаєва К.А. про проведення 16 березня 2007 року з 17.00 до 20.00 мирного зібрання громадян кількістю до 10.000 осіб з проведенням концерту зірок української естради за адресою: місто Харків, площа Рози Люксембург, враховуючи висновки узгоджувальної групи виконавчого комітету Харківської міської ради від 15 березня 2007 року, на підставі статті 39 Конституції України, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.. Прийняти до відома, що народними депутатами України Катеринчуком М.Д. та Жванія Д.В., Харківською обласною організацією політичної партії «Вперед, Україно!» 16 березня 2007 року з 17.00 до 20.00 буде проведено мирне зібрання громадян кількістю до 10.000 осіб з проведенням концерту зірок української естради за адресою: місто Харків, площа Рози Люксембург.

2. Департаменту транспорту та зв'язку (Водовозов Є.Н.) разом з Головним Управлінням МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) 16 березня 2007 року на період проведення мирного зібрання та концерту закрити рух усіх видів міського транспорту на площі Рози Люксембург.

3. Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань (Шурма І.М.) забезпечити під час проведення масових заходів чергування на площі Рози Люксембург достатньої кількості машин невідкладної медичної допомоги.

4. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) виділити достатню для забезпечення громадського порядку та безпеки кількість працівників міліції під час проведення мирного зібрання та концерту 16 березня 2007 року на площі Рози Люксембург у місті Харкові.

5. Організаторам масового заходу та концерту укласти угоди з комунальними підприємствами по приведенню території площі Рози Люксембург у належний санітарний стан після проведення масових заходів, а також угоду з міським управлінням МНС України в Харківській області щодо забезпечення безпеки громадян під час організації та проведення цих заходів.

6. Звернути увагу організаторів масового заходу на те, що вони та інші учасники масових заходів повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення цих заходів та несуть відповідальність за порушення вимог чинного законодавства.

7.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.)


Секретар міської ради Г.А. Кернес