УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 16.03.2007 № 570

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення акціонерів заводу «Ритм» (Сєдих М.В.) про проведення пікетування , на підставі ст.38 і керуючись ст.ст.42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що з 23 березня по 23 квітня 2007 року з 08.50 до 12.00 години група акціонерів заводу «Ритм» проводитиме пікетування приміщення Харківського Апеляційного суду на м. Руднєва, 6. Орієнтовна кількість учасників пікетування до 20 осіб. Місцем проведення пікетування визначити частину пішохідного тротуару з протилежного від будинку правосуддя боку проїжджої частини.

2. Звернути увагу організаторів пікетування на те, що вони та учасники пікетування повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.), міському управлінню ГУ МЧС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні пікетувань з 23 березня по 23 квітня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес