УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 21.03.2007 № 596

Про забезпечення громадського порядку при проведенні фотовиставки, присвяченій життю сучасного Ізраїля та його столиці - Ієрусалиму

Розглянувши звернення Голови представництва Єврейського Агентства для Ізраїля «Сохнут» в м. Харкові (М. Бен-Арьє) про проведення фотовиставки, присвяченій життю сучасного Ізраїля та його столиці - Ієрусалиму на підставі ст.38 Конституції України та керуючись ст.ст.42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню культури (Бабицькій С.І.) Харківської міської ради звернутись до директора Харківського академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка Селіхова Г.В. з проханням розмістити на період з 27 квітня по 3 травня 2007 року виставочні павільйони на майданчику перед будівлею Харківського академічного театру опери та балету ім. М.В Лисенка (вул. Сумська, 25).

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники масових заходів повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку під час проведення масових заходів з 27 квітня по 3 травня 2007 року.

4. Доручити Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Стародубцев А.А.) координацію забезпечення громадської безпеки під час проведення фотовиставки біля ХАТОБу ім. М.В Лисенка.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін