УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 19.03.2007 № 583

Про звільнення з посади та призначення на посаду

Враховуючи лист в. о. директора Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради від 19.03.2007 р. № ДБШГ - 23, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Макаркіна Сергія Олександровича, головного спеціаліста відділу з питань енергозбереження управління з питань інженерної інфраструктури та енергозабезпечення міста Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради, звільнити з займаної посади 20 березня 2007 року по переводу до Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради згідно з п. 5 ст. 36 КЗпП України.

Підстава: заява Макаркіна С.О., лист Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради від 19.03.2007 р. № ДБШГ - 23.

2. Макаркіна Сергія Олександровича призначити з 21 березня 2007 року на рівнозначну посаду головного спеціаліста відділу експлуатації доріг та інженерних споруд управління шляхового господарства Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Макаркіна С.О.


Міський голова М.М. Добкін