УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 27.03.2007 № 691

Про заходи щодо забезпечення правопорядку при проведенні мітингу.

Розглянувши повідомлення Харківського міського комітету «Прогресивної Соціалістичної партії України» (Мокляк С.В.) про проведення мітингу, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому від 21 березня 2007 року, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 29 березня 2007 року з 16.00 до 17.00 години біля приміщення Генерального консульства Республіки Польща (вул. Артема, 16) членами та прихильниками Харківського міського комітету «Прогресивної Соціалістичної партії України» буде проведено мітинг під гаслом: «Прогресивна Соціалістична партія України проти розміщення систем ПРО на території Польщі». Кількість учасників мітингу - до 50 чоловік.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники мітингу зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку Проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області (Репешко І.В.), міському управлінню ГУМЧС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні мітингу 29 березня 2007 року

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін