УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 27.03.2007 № 692

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні акції

Розглянувши повідомлення товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа Дім» (Княжицький М.) про проведення в рамках всеукраїнської акції фестивалю вуличних театрів на вулицях м. Харкова, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 38, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 30 березня 2007 року з 12.30 до 14.00 години та з 18.30 до 22.00 години на майдані Конституції, на майдані Свободи, у парку ім. Т.Г. Шевченко, на майдані перед ХАТОБ буде проводитися всеукраїнська акція, присвячена святкуванню Міжнародного дня театру у форматі фестивалю вуличних театрів.

Кількість учасників на всіх майданах до 3000 осіб.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що він та учасники акції зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Доручити Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Стародубцев А.А.) координацію забезпечення громадського порядку та безпеки громадян з ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.) та міським управлінням ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) при проведенні масових заходів 30 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін