УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 28.03.2007 № 713

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Шурми І.М. щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування головному спеціалісту відділу по роботі з населенням та лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню управління охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Акименку Олексію Олексійовичу, на підставі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 року № 1689 та статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Акименку Олексію Олексійовичу - головному спеціалісту відділу по роботі з населенням та лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню управління охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань до 28.03.2008 р. включно.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Шурму І.М.


Міський голова М.М. Добкін