УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 30.03.2007 № 718

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетувань.

Розглянувши повідомлення Харківської міської організації «Народний союз Наша Україна» (Руденко А.І.), Харківської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» (Юношев А.Ф.), Харківської обласної організації Ліберально-демократичної партії України (Копелиович О.І.), Харківської обласної громадської організації «Трудова Харківщина» (Артамонов О.Ф.), Харківської обласної організації Української Народної партії (Третецький В.П.), Харківської обласної організації партії «Реформи і порядок»(Варченко І.І.) про проведення пікетування, враховуючи висновки узгоджувальної групи міськвиконкому від 28 березня 2007 року, на підставі ст.39 Конституції України, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 30 березня 2007 року:

1.1. З 10.00 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації «Народний союз Наша Україна» на майдані Свободи та майдані Конституції буде встановлено по три агітаційних намети з метою розповсюдження інформаційних матеріалів про діяльність Харківської міської організації «Народний союз Наша Україна». Кількість учасників - до 100 осіб.

1.2. З 10.00 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» на майдані Свободи та на майдані Конституції будуть проводитися пікети на підтримку ідеї розпуску Верховної Ради України та встановлено по три агітаційних палатки, в яких буде проводитися роздача звернень та збір підписів в підтримку розпуску парламенту Президентом України. Кількість учасників - до 30 осіб.

1.3. З 10.00 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської обласної організації Ліберально-демократичної партії України на майдані Свободи буде проведено пікетування на підтримку ідеї розпуску Верховної Ради України. Кількість учасників - до 5 осіб.

1.4. З 10.00 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської обласної організації Української Народної партії на майдані Сподоби буде проведено пікетування Харківської обласної державної адміністрації з вимогами до Президента України про захист їх конституційних прав та негайний розпуск Верховної Ради. Кількість учасників - до 50 осіб

1.5. З 10.00 до 11.00 години членами та прихильниками Харківської обласної організації партії «Реформи та порядок « на майдані Свободи буде проведено пікетування Харківської обласної державної адміністрації з вимогами розпуску Верховної Ради. Кількість учасників-до 100 осіб.

У відповідності з рішенням міськвиконкому від 07.03.2000 року № 221 «Про порядок розгляду міськвиконкомом питань щодо організації та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій в м. Харкові» місцями розміщення пікету визначити частину майдану Свободи, що виділена для проведення цих заходів напроти будинку по вул. Сумській, 64, де розташована Харківська обласна державна адміністрація та частину майдану Конституції (біля монументу борцям за Радянську владу в Україні).

2. Звернути увагу організаторів проведення заходів на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог діючого законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати Головному управлінню МВС України в Харківській області ( Репешко І.В.) та міському управлінню ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні пікетування 30 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Міський голова М.М. Добкін