УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 30.03.2007 № 726

Про переведення на іншу посаду, в інший підрозділ та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Враховуючи службову записку в.о. заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин, відповідно до ст.ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Перевести з 01.04.2007 року наступних працівників управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради:

1.1. Бережну Аллу Іванівну - головного спеціаліста-економіста відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на посаду завідувача сектору фінансового контролю цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що успішно пройшла стажування.

Підстава: заява Бережної А.І.

1.2. Бойченко Наталію Петрівну - головного спеціаліста відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на рівнозначну посаду у сектор підготовки договорів оренди землі відділу організації землеустрою та обліку земель управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Бойченко Н.П.

1.3. Вовка Олександра Володимировича - заступника начальника відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на посаду заступника начальника відділу - завідувача сектору економічного регулювання земельних відносин відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Вовка О.В.

1.4. Григорову Наталію Геннадіївну - головного спеціаліста відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на рівнозначну посаду у сектор фінансового контролю цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Григорової Н.Г.

1.5. Демченка Олександра Павловича - головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель на рівнозначну посаду у сектор контролю за виконанням рішень міської ради цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 12 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Демченка О.П.

1.6. Канєвську Марію Михайлівну - головного спеціаліста відділу організації землеустрою та обліку земель на рівнозначну посаду у сектор підготовки договорів оренди землі цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Канєвської М.М.

1.7. Кривонос Надію Анатоліївну - спеціаліста 1-ї категорії загального відділу на рівнозначну посаду у сектор контролю за виконанням рішень міської ради відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Кривонос Н.А.

1.8. Ляшенка Юрія Андрійовича - головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель на посаду заступника начальника відділу - завідувача сектору контролю за виконанням рішень міської ради відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що зарахований до кадрового резерву.

Підстава: заява Ляшенка Ю.А., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 р. № 3406, додаток №1.

1.9. Чайку Олега Валерійовича - спеціаліста 1-ї категорії відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на посаду головного спеціаліста-економіста сектору економічного регулювання земельних відносин цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що зарахований до кадрового резерву.

Підстава: заява Чайки О.В., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 р. № 3406, додаток №1.

1.10. Череднік Марину Анатоліївну - головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель на рівнозначну посаду у сектор контролю за виконанням рішень міської ради цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Череднік М.А.

1.11. Шаталову Юлію Ігорівну - заступника начальника відділу організації землеустрою та обліку земель на посаду заступника начальника відділу - завідувача сектору підготовки договорів оренди землі цього відділу управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням встановленої надбавки за високі досягнення в праці та 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Шаталової Ю.І.

1.12. Щербака Романа Олексійовича - спеціаліста 2-ї категорії відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі на посаду головного спеціаліста сектору підготовки договорів оренди землі відділу організації землеустрою та обліку земель управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 12 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що зарахований до кадрового резерву.

Підстава: заява Щербака Р.О., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 р. № 3406, додаток №1.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на в.о. заступника міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Овіннікову Т.І.


Міський голова М.М. Добкін