УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 30.03.2007 № 727

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Відповідно до ст. ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», призначити з 02.04.2007 року:

1. Кальянову Наталію Григорівну на посаду головного спеціаліста архітектурного відділу Київського району управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на час відпустки для догляду за дитиною Смушко Г.О. до дня фактичного виходу її з відпустки, з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Кальянової Н.Г., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 15.03.2007 р. № 4.

2. Старук Тетяну Василівну на посаду головного спеціаліста архітектурного відділу Фрунзенського району управління містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Старук Т.В., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 15.03.2007р. № 4.

3. Федоркову Вікторію Олексіївну на посаду головного спеціаліста інспекції державного архітектурно-будівельного контролю м. Харкова Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на час відпустки для догляду за дитиною Калініної В.Ю. до дня фактичного виходу її з відпустки, з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що пройшла за конкурсом.

Підстава: заява Федоркової В.О., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 15.03.2007 р. № 4.


Міський голова М.М. Добкін