УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 30.03.2007 № 731

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування.

Розглянувши повідомлення Перлінової Ніни Іванівни про пікетування з приводу того, що держава зробила їй жебрацьку пенсію, якої частково вистачає на оплату комунальних послуг та придбання ліків, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що починаючи з 31 березня 2007 року з 11.00 до 14.00 години за участі 1 чоловіка буде проведено безстрокове пікетування біля адмінбудинку міськвиконкому (пл. Конституції, 7).

2. Звернути увагу Перлінової Н.І. на те, що вона при пікетуванні повинна дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несе відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Репешко І.В.), міському управлінню ГУ МНС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян при проведенні пікетування з 31 березня 2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.)


Міський голова М.М. Добкін