УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 30.03.2007 № 735

Про проведення фестивалю вуличних театрів

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа Дім» про проведення фестивалю вуличних театрів на вулицях Харкова, в рамках всеукраїнської акції, присвяченої святкуванню Міжнародного дня театру, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування»:

1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Медіа Дім» проведення фестивалю вуличних театрів на вулицях Харкова (площа Конституції, площа Свободи, сад ім. Т.Г. Шевченка, майданчик біля Харківського академічного театру опери та балету) 30.03.2007 року з 1230 до 1400 та з 1830 до 2200.

2. Звернути увагу керівництва товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа Дім» (М. Княжицький) на необхідність дотримання вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та техніки безпеки при проведенні заходу, а також неухильного додержання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 р. № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурних видовищних заходів». Не допускати проведення заходів без дотримання норм і правил експлуатації споруд та нести повну відповідальність за їх порушення.

3. Управлінню охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів під час проведення заходу на договірній основі з організаторами заходу.

4. Департаменту будівництва та дорожнього господарства (Гриневич Є.О.) забезпечити санітарне прибирання території після проведення зазначеного заходу на договірній основі з організаторами заходу.

5. Комунальному підприємству «Міськсвітло» (Татьков В.П.) забезпечити підключення сценічного обладнання до джерел електропостачання на договірній основі з організаторами заходу.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань В.А. Ландсмана.


Міський голова М.М. Добкін