УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 23.05.2007 № 1428

Про переведення на іншу посаду

Відповідно до ст. ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», перевести з 23.05.2007 року наступних працівників Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради:

1. Круглову Марину Миколаївну - головного спеціаліста загального відділу управління містобудування та архітектури на посаду головного спеціаліста по контролю за виконанням доручень Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Круглової М.М.

2. Літвінову Олену Василівну - спеціаліста 1-ї категорії відділу підготовки вихідних даних управління містобудування та архітектури на посаду головного спеціаліста загального відділу зазначеного управління Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що зарахована до кадрового резерву.

Підстава: заява Літвінової О.В., список осіб, зарахованих до кадрового резерву Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 29.12.2006 р. № 3406.


Секретар міської ради Г.А. Кернес