Про встановлення розрахункового місячного доходу особистого селянського господарства на 2007 - 2009 роки

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 12 лютого 2007 року N 70

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
23 лютого 2007 р. за N 7/929

Згідно із Законами України "Про місцеві державні адміністрації", "Про особисте селянське господарство", на основі розрахунків, розроблених відповідно до Порядку визначення розрахункового місячного доходу на одного члена особистого селянського господарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2003 року N 2031:

1. Установити на 2007 - 2009 роки розрахунковий місячний дохід особистого селянського господарства на 1 гектар сільськогосподарських угідь у середньому по Харківській області в розмірі 209 грн.

2. Районним державним адміністраціям у місячний строк установити розрахунковий місячний дохід на одного члена особистого селянського господарства та довести його до районних, міських і районних у містах центрів зайнятості, управлінь праці та соціального захисту населення районних державних адміністрацій, структурних підрозділів з питань праці та соціального захисту населення виконавчих органів міських і районних у містах рад та органів державної статистики.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови обласної державної адміністрації В. О. Звєрєва та В. П. Третецького.

4. Це розпорядження набирає чинності в установленому порядку.

 

Голова обласної
державної адміністрації 

 
А. Аваков