УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 29.05.2007 № 1449

Про призначення на посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Відповідно до ст. ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», призначити з 29.05.2007 року:

1. Барабаша Володимира Івановича на посаду головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Барабаша В.І., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 17.05.2007 р. № 7.

2. Олійника Андрія Олександровича на посаду головного спеціаліста відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Олійника А.О., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 17.05.2007 р. № 7.

3. Папяна Карена Мушеговича - на посаду головного спеціаліста сектору - контролю за виконанням рішень міської ради відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням йому 13 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що пройшов за конкурсом.

Підстава: заява Папяна К.М., протокол засідання конкурсної комісії Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин від 17.05.2007 р. № 7.


Секретар міської ради Г.А. Кернес