УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 25.05.2007 № 1437

Про оголошення догани

Прокуратурою міста Харкова проведено перевірку комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної багатопрофільної лікарні № 25, розташованої за адресою: м. Харків, пр. Косіора, 122, щодо дотримання вимог законодавства про охорону здоров'я та пожежну безпеку, за результатами якої винесено постанову від 25.05.2007 р. про порушення дисциплінарного провадження відносно головного лікаря комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної багатопрофільної лікарні № 25 Вакуленка В.М.

Перевіркою встановлено, що приміщення лікарні експлуатуються з суттєвими порушеннями протипожежних норм, які стали можливими у зв'язку з недостатнім контролем з боку головного лікаря - комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної багатопрофільної лікарні № 25 Вакуленка В.М. за дотриманням вимог законодавства про охорону здоров'я та пожежну безпеку.

Розглянувши постанову прокуратури міста Харкова про порушення дисциплінарного провадження від 25.05.07 р., на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 147-149 КЗпП України та керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. За неналежне виконання своїх посадових обов'язків головному лікарю комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної багатопрофільної лікарні № 25 Вакуленку В'ячеславу Михайловичу оголосити догану.

2. Начальнику управління охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Сороколату Ю.В.:

2.1. Довести це розпорядження до відома головного лікаря комунальної установи охорони здоров'я міської клінічної багатопрофільної лікарні № 25 Вакуленка В.М.

2.2. Посилити контроль за станом виконання посадових обов'язків керівниками закладів та установ охорони здоров'я комунальної власності територіальної громади м. Харкова.

2.3. Попередити інших керівників закладів і установ охорони здоров'я комунальної власності про персональну відповідальність за недодержання вимог законодавства про охорону здоров'я та пожежну безпеку.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Шурму І.М.


Секретар міської ради Г.А. Кернес