УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 06.06.2007 № 1518

Про забезпечення правопорядку при проведенні пікетувань

Розглянувши повідомлення голови Харківської обласної організації «ПОРА!» (Чижов О.В.) про проведення пікетувань, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» :

1. Прийняти до відома, що 07.06.2007 року:

1.1. З 09.30 до 10.30 години членами та прихильниками Харківської обласної організації «ПОРА!» буде проведено пікетування Апеляційного суду Харківській області (пл. Руднева, 36), з вимогами своєчасного та об'єктивного розслідування судових справ, винесення рішень і ухвал у суворій відповідальності до процесуального законодавства України легалізації бізнесу депутатів, захисту законних прав громадян.

Орієнтовна кількість учасників заходу до 150 осіб.

1.2.3 11.00 до 11.30 години членами та прихильниками Харківської обласної організації «ПОРА!» буде проведено пікетування прокуратура Харківської області (вул. Б. Хмельницького, 4), з вимогами своєчасного та об'єктивного розслідування судових справ, винесення рішень і ухвал у суворій відповідальності до процесуального законодавства України легалізації бізнесу депутатів, захисту законних прав громадян.

Орієнтовна кількість учасників заходу до 150 осіб.

2. Звернути увагу організатора заходів на те, що він та учасники пікетувань зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства Україні щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Крижановський С.В.), міському управлінню ГУ МНС в Харківській області (Юрченко В.М.) вирішити питання забезпечення громадського порядку ті безпеки громадян при проведенні пікетувань 07.06.2007 року.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.)


Міський голова М.М. Добкін