Про внесення змін та доповнень в наказ Східної регіональної митниці від 04.10.2000 р. N 558 "Про затвердження Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1"

Наказ Східної регіональної митниці
від 3 грудня 2001 року N 561

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
7 грудня 2001 р. за N 63/531

На виконання статті 23 Митного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.06.98 р. N 984 "Про порядок продажу товарів безмитними магазинами", з метою впорядкування діяльності безмитного магазину в пункті пропуску "Харків-Аеропорт" НАКАЗУЮ:

1. Внести до Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1, затвердженого наказом Східної регіональної митниці від 04.10.2000 р. N 558 і зареєстрованого в Харківському обласному управлінні юстиції від 25.10.2000 р. N 105/454, такі зміни та доповнення:

а) Пункт 2.2 розділу 2 викласти в такій редакції:

"Межі зони митного контролю встановлюються в аеропорту "Харків" та аеродромі "Сокольники" в залах митного огляду, на стоянках літаків, в літаках із початком митного оформлення до відправлення, на складі Державного авіаційного підприємства "Міжнародний аеропорт "Харків", в залі очікування громадян при відльоті з аеропорту "Харків" обмеженими спорудами безмитного магазину та в інших місцях, передбачених в аеропорту (аеродромі) для оформлення вантажів і багажу (додатки 1, 2, 3, 4, 5 до Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1).

В зонах митного контролю розміщуються тільки споруди та об'єкти прикордонних і митних органів, які необхідні для технологічного процесу. Об'єкти інших державних контрольних органів розміщуються за межами зон митного контролю."

б) "Додатки 1, 3, 4 викласти в новій редакції (додається)."

2. Допуск до безмитного магазину співробітників зазначеного магазину здійснюється до початку реєстрації міжнародного рейсу. В разі необхідності допуск працівників вантажно-пасажирського відділу N 1 під час оформлення міжнародного рейсу здійснюється за погодженням з начальником відділення прикордонного контролю.

3. Начальнику відділу організації митного контролю Мартинову М. А. та начальнику юридичного відділу Пузікову В. А забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Харківського обласного управління юстиції.

4. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника вантажно-пасажирського відділу N 1 Бичкова В. В.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Східної регіональної митниці Пруднікова М. І.

 

Начальник
Східної регіональної митниці 

 
О. О. Тютюнник 


 

Додаток 1
до Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1 


Схема аеровокзалу аеропорту "Харків"

 

Додаток 3
до Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1 


ЗАЛ "ВІДЛІТ"

 

Додаток 4
до Положення про зону митного контролю вантажно-пасажирського відділу N 1 


Схема
зони митного контролю пункту пропуску "Харків-аеропорт"

____________