УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 22.06.2007 № 1701

Про проведення концертної програми гуртів «Скрябін» та «ХS»

Розглянувши звернення директора товариства з обмеженою відповідальністю «Event Academia» Чарнецької О.В. стосовно проведення концертної програми гуртів «Скрябін» та «ХS», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування» в Україні:

1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Event Academia» (Чарнецька О.В) проведення концертної програми гуртів «Скрябін» та «ХS» 23 червня 2007 року з 19°° до 22°° на площі Рози Люксембург.

2. Звернути увагу керівництва товариства з обмеженою відповідальністю «Event Academia» (Чарнецька О.В) на необхідність дотримання вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та техніки безпеки при проведенні заходу, а також неухильного додержання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 р. № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурних видовищних заходів».

3. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Стародубцев А.А.) забезпечити координацію спільних заходів ГУ МВС України в Харківській області (Крижановський С.В.) та Харківського міського управління ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні зазначеного заходу на площі Рози Люксембург.

4. Рекомендувати організаторам заходу забезпечити на договірній основі з ГУ МВС України в Харківській області (Крижановський С.В.):

4.1. Охорону громадського порядку при проведенні заходу на площі Рози Люксембург;

4.2. Організацію руху громадського та приватного транспорту з урахуванням проведення масового заходу у центральній частині міста.

5. Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міської ради (Водовозов Є.Н.) внести тимчасові зміни у маршрути руху міського транспорту загального користування на час проведення масового заходу (площа Рози Люксембург) на договірній основі з організаторами заходу.

6. Управлінню охорони здоров'я Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів під час проведення заходу на договірній основі з організаторами заходу.

7. Управлінню комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Харківської міської ради (Кітанін В.О.) забезпечити санітарне прибирання території (площа Рози Люксембург) після проведення зазначеного заходу на договірній основі з організаторами заходу.

8. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Гриневич Є.О.) забезпечити санітарне прибирання проїжджої частини (площа Рози Люксембург) після проведення зазначеного заходу на договірній основі з організаторами заходу.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін