УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 26.06.2007 № 1779

Про призначення відповідальних чергових по міськвиконкому

Керуючись ст.ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядженням міського голови від 14.12.2006 року № 3252 «Про перенесення робочих днів у 2007 році», для координації роботи служб міського господарства, оперативного вирішення питань, які можуть виникнути на місцях під час свят:

1 .Призначити відповідальними черговими по міськвиконкому:

28 червня 2007р.

Кітаніна Віктора Олександровича

- заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики - начальника управління комунального господарства;

29, 30 червня 2007р.

Солошкіна Володимира Миколайовича

- заступника директора Департаменту економіки та комунального майна - начальника управління комунального майна та приватизації;

1 липня 2007р.

Лементу Олександра Альбертовича

- заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики - начальника управління житлового господарства.

2. Управлінням: житлового господарства, комунального господарства, охорони здоров'я, райвиконкомам організувати цілодобове чергування відповідальних працівників з 9.00 години 28 червня 2007 року до 9.00 години 2 липня 2007 року.

Графіки чергувань надати в службу «0-62» до 27 червня 2007 року.

3. Керівникам департаментів, управлінь, відділів та інших виконавчих органів міської ради, розташованих за адресою: пл.Конституції, 7, до 16.45 години 27 червня 2007 року здати свої приміщення комісії міськвиконкому в складі:

Дацуна О.В. - заступника директора Департаменту адміністративно-господарської діяльності;

Тарана В.М. - завідувача господарством адміністративно-господарського відділу Департаменту адміністративно-господарської діяльності.

4. Заступникам міського голови - директорам Департаментів: охорони здоров'я та соціальних питань Шурмі І.М., з гуманітарних питань Ландсману В.А., економіки та комунального майна Фатєєву М.І., містобудування та архітектури Овінніковій Т.І., в.о. заступника міського голови - директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Кадигробу С.В. створити аналогічні комісії щодо прийому приміщень відділів і управлінь, розташованих за межами будівлі міськвиконкому та копії наказів надати в службу «0-62».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому міської ради Новака О.М.


Міський голова М.М. Добкін