УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 27.06.2007 № 1796

Про переведення на іншу посаду

Відповідно до ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Мінюкова Юрія Анатолійовича - заступника начальника відділу організації ремонту та реконструкції житлового фонду управління житлового господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики міської ради перевести з 02 липня 2007 року на посаду начальника відділу організації ремонту та реконструкції житлового фонду управління житлового господарства зазначеного департаменту, з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як такого, що успішно пройшов стажування.

Підстава: заява Мінюкова Ю.А., наказ директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики від 21.05.2007 року № 72-к.

2. Ненартович Тетяну Віталіївну - головного спеціаліста сектору технічного планування і підготовки робіт відділу організації ремонту та реконструкції житлового фонду управління житлового господарства Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики міської ради перевести з 02 липня 2007 року на посаду заступника начальника відділу організації ремонту та реконструкції житлового фонду управління житлового господарства зазначеного департаменту, з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за високі досягнення у праці, як таку, що успішно пройшла стажування.

Підстава: заява Ненартович Т.В., наказ директора Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики від 21.05.2007 року № 72-к.


Секретар міської ради Г.А. Кернес