УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 19.06.2007 № 1654

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Ландсмана В.А. щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Грідіній Поліні Павлівні, на підставі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001 року № 1689 та статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Грідіній Поліні Павлівні, начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності - головному бухгалтеру управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради до 02.07.2008 року включно.

2. Ландсману В.А. - заступнику міського голови - директору Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради звернути увагу на необхідність формування дійового кадрового резерву на зазначену посаду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Ландсмана В.А.


Міський голова М.М. Добкін