УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 31.10.2007 № 3023

Про призначення на посаду, переведення на іншу посаду та присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування

Відповідно до ст. ст. 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Мінюкову Тетяну Олександрівну призначити з 01.11.2007 року на посаду головного спеціаліста по роботі зі зверненнями громадян загального відділу управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради на час навчання Луценко Р.М. в магістратурі Харківського національного економічного університету з оплатою праці згідно штатного розпису, як таку, що успішно пройшла стажування на даній посаді.

Взяти до уваги, що Мінюкова Т.О. має 13 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Мінюкової Т.О.

2. Гуськова Руслана Геннадійовича - начальника відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради перевести з 01.11.2007 року на посаду начальника відділу організації землеустрою та обліку земель управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, зі збереженням 11 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Підстава: заява Гуськова Р.Г.

3. Матковську Наталію Даріївну - завідувача сектору з питань продажу землі відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради перевести з 01.11.2007 року на посаду начальника відділу економічного регулювання земельних відносин та ринку землі управління земельних відносин зазначеного департаменту з оплатою праці згідно штатного розпису, з присвоєнням їй 10 рангу посадової особи місцевого самоврядування, як таку, що успішно пройшла стажування на даній посаді.

Підстава: заява Матковської Н.Д.



Міський голова М.М. Добкін