УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 01.11.2007 № 3029

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні масових заходів

Розглянувши повідомлення Руху «Трудова Харківщина» про проведення масових заходів, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 07 листопада 2007 року членами та прихильниками Руху «Трудова Харківщина» та інших громадських організацій будуть проводитися масові заходи з нагоди святкування 90-ї річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції:

з 12:00 до 13:00 - збір учасників ходи на майдані Конституції;

з 13:00 - хода за маршрутом: майдан Конституції - вул. Сумська - майдан Свободи;

з 13:45 до 14:45 - мітинг на майдані Свободи.

Орієнтовна кількість учасників до 5000 осіб. Акція передбачає використання звукопідсилюючої апаратури і партійної символіки.

2. Звернути увагу організатора проведення заходів на те, що учасники масових заходів зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Директору Департаменту транспорту і зв'язку Водовозову Є.Н. вирішити питання щодо обмеження руху транспорту по вул. Сумській під час ходи.

4. Запропонувати начальнику ХМУ ГУ МВС України в Харківській області полковнику міліції Мартинову М.Д. та начальнику ХМУ ГУ МНС України в Харківській області полковнику внутрішньої служби Юрченку В.М. забезпечити громадський порядок, пожежну та техногенну безпеку при проведенні вищезазначених заходів.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес