УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Від 01.11.2007 № 3030

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні інформаційних заходів

Розглянувши повідомлення Голови секретаріату ХОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» Руденко О.В. про встановлення інформаційного намету, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 04 листопада 2007 року з 11:00 до 16:00 біля пам'ятного знаку Героям Крут в сквері Перемоги членами ХОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» буде встановлено інформаційний намет та проводитиметься розповсюдження інформаційно-пропагандистської літератури.

2. Звернути увагу організатора проведення заходу на те, що учасники інформаційного заходу зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати начальнику ХМУ ГУ МВС України в Харківській області полковнику міліції Мартинову М.Д. та начальнику ХМУ ГУ МНС України в Харківській області полковнику внутрішньої служби Юрченку В.М. забезпечити громадський порядок, пожежну та техногенну безпеку при проведенні вищезазначених заходів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Стародубцев А.А.).


Секретар міської ради Г.А. Кернес