УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 22.11.2007 № 3190

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні масових заходів

Розглянувши повідомлення Харківської громади на захист Конституції та прав людини та лист Першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Бабаєва В.М. про проведення масових заходів, на підставі ст. 39 Конституції України, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 24 листопада 2007 року членами та прихильниками харківських громадських та політичних організацій Харківської громади на захист Конституції та прав людини у кількості до 500 осіб будуть проводитися масові заходи з нагоди відзначення Дня пам'яті жертв голодоморів в Україні:

з 12:00 до 12:30 - збір учасників скорботної ходи на майдані Конституції;

з 12:30 - скорботна хода за маршрутом: майдан Конституції - вул. Сумська - вул. Маяковського - Молодіжний парк;

з 13:30 до 15:30 - панахида, мітинг, покладання квітів та запалення свічок пам'яті в Молодіжному парку біля Хреста Пам'яті;

з 15:30 до 15:50 - скорботна хода за маршрутом: Молодіжний парк - вул. Маяковського - вул. Сумська - майдан Свободи;

з 15:50 до 16:00 - пряма трансляція виступу Президента України;

о 16:00 - викладення із свічок та лампадок символічного хреста;

з 16:00 по 24:00 - масові заходи на майдані Свободи, передбачені сценарієм Харківської обласної державної адміністрації.

2. Звернути увагу організаторів проведення заходів на те, що учасники масових заходів зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Директору Департаменту транспорту і зв'язку Водовозову Є.Н. вирішити питання щодо обмеження руху транспорту по маршрутам руху скорботної ходи та перекривання руху транспорту на майдані Свободи з 14:00 до 24:00.

4. В.о. заступника міського голови - директору Департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Кадигробу С.В. забезпечити належне впорядкування та освітлення території Молодіжного парку, Хреста жертвам Голодомору, маршруту руху скорботної ходи.

5. Запропонувати начальнику ХМУ ГУ МВС України в Харківській області полковнику міліції Мартинову М.Д. та начальнику ХМУ ГУ МНС України в Харківській області полковнику внутрішньої служби Юрченку В.М. забезпечити громадський порядок, пожежну та техногенну безпеку при проведенні вищезазначених заходів.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Пушкарьов О.Ф.).



Міський голова М.М. Добкін