ХАРКІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ

ЛИСТ

від 10.02.2003 р. N 06-18/368

Генеральному директору фірми "Озон-Інвест"
Костак Г. Г. 


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.04.2001 року N 376 "Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів та користування ним" рішення про включення нормативно-правового акта до Реєстру приймається Міністерством юстиції України протягом п'яти робочих днів з дня його подання.

В комп'ютерній правовій базі "ЛІГА:ЗАКОН Професіонал", яка не є офіційним джерелом інформації, нормативно-правових актів, що регулюють відпуск отруйних та сильнодіючих речовин, які не є наркотичними чи психотропними або їх аналогами, не знайдено.

Пропонуємо звернутися до Міністерства юстиції з обов'язковою вказівкою на точну назву нормативного акта, його дату та номер, та орган, що його видав.

Юридичні і фізичні особи можуть одержати копії еталонних текстів нормативно-правових актів з інформаційного фонду Реєстру Міністерства юстиції на електронних чи паперових носіях шляхом звернення до адміністратора Реєстру або безпосереднього санкціонованого доступу до інформаційного фонду Реєстру.

 

Заступник начальника
обласного управління юстиції  

 
Г. М. Кислякова 


 

Надруковано:
"Провизор",
N 5, березень, 2003 р.