СХІДНА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

від 03.03.2003 р. N 196

Про посилення контролю за класифікацією товарів згідно з УКТ ЗЕД

Із змінами і доповненнями, внесеними
 наказом Східної регіональної митниці
 від 4 липня 2003 року N 581

З метою запобігання випадків суб'єктів ЗЕД від сплати податків у повному обсязі та від застосування установлених заходів нетарифного регулювання шляхом неправильного кодування імпортованих товарів згідно з УКТ ЗЕД, посилення контролю за правильністю кодування товарів та інших предметів згідно з УКТ ЗЕД та на виконання наказів Держмитслужби від 12.02.2003 р. N 89 "Про введення в дію рішень колегії Державної митної служби України від 05.02.2003 р." і Східної регіональної митниці від 17.01.2003 р. N 26 "Про введення в дію рішень нарадами керівного складу митниць регіону від 10.01.2003 р." наказую:

1. Начальникам оперативних підрозділів Східної регіональної митниці та начальникам підпорядкованих митниць при здійсненні митного оформлення товарів та інших предметів посилити контроль за повнотою надання митниці документального підтвердження характеристик товарів, які являються визначальними для кодування згідно з УКТ ЗЕД, та забезпечити їх наявність у справах митниці.

2. Начальникам оперативних підрозділів Східної регіональної митниці та начальникам підпорядкованих митниць вжити дієві заходи для недопущення порушень вимог Інструкції про порядок заповнення вантажної митної декларації, затвердженої наказом Держмитслужби від 09.07.97 р. N 307 (із змінами та доповненнями, внесеними наказом Держмитслужби від 18.04.2002 р. N 207 "Про внесення змін та доповнень до Інструкції про порядок заповнення вантажної митної декларації"), в частині заповнення графи 31 ВМД та посилити контроль за дотриманням вимог зазначеної Інструкції.

3. Затвердити перелік товарів, що можуть бути об'єктами невірної класифікації по УКТ ЗЕД при здійсненні імпортних операцій в регіоні (додатки 1 і 2).

4. Митне оформлення товарів та інших предметів, які зазначені у додатку 1 до наказу, здійснювати при обов'язковому застосуванні спеціальних заходів. При відсутності документального підтвердження характеристик товару, що впливають на його кодування та класифікацію по УКТ ЗЕД, оперативним підрозділом готується запит щодо визначення коду товару по УКТ ЗЕД до відділу тарифів та митної вартості у відповідності з вимогами Порядку роботи відділу тарифів та митної вартості регіональної митниці (митниці) при вирішенні питань класифікації та кодування товарів, затвердженого наказом Держмитслужби від 02.12.99 р. N 782. Класифікаційне рішення, прийняте відділом тарифів та митної вартості, доводиться до оперативного підрозділу і є обов'язковим для виконання при митному оформленні товару. Дані граф 31 та 33 ВМД повинні відповідати інформації, зазначеній у рішенні про визначення коду товару.

5. Митне оформлення товару "групи ризику", стосовно якого було прийнято відділом тарифів та митної вартості рішення щодо класифікації по УКТ ЗЕД, можливо здійснювати на підставі попереднього рішення, відділу тарифів та митної вартості, якщо всі умови поставки даного товару залишаються незмінними (постачальник та виробник, торгова назва, артикул, номенклатура та асортимент товарів, склад та властивості, форма упаковки). При цьому у графі 44 ВМД в розділі 0 "Митні документи" під кодом "0029", згідно з Класифікатором документів, затвердженим наказом Держмитслужби від 18.04.2002 р. N 207 "Про внесення змін та доповнень до Інструкції про порядок заповнення вантажної митної декларації", проставляється номер та дата рішення про визначення коду товару.

6. По товарах, крім зазначених у додатках 1 та 2, до яких при ввезенні на митну територію України у відповідності з Законом України від 05.04.2001 р. N 2371-III "Про Митний тариф України" застосовується нульова ставка ввізного мита, в обов'язковому порядку вимагати від декларанта документального підтвердження характеристик, необхідних для однозначної класифікації товару та які впливають на базу оподаткування. По результатах митного огляду всі виявлені характеристики в обов'язковому порядку відображати в Акті про проведення митного огляду. У разі відсутності необхідних документів або неможливості під час проведення митного огляду встановити та порівняти характеристики товару з заявленими характеристиками у графі 31 ВМД подальше митне оформлення проводити з залученням відділу тарифів та митної вартості для вирішення питання класифікації (кодування) товару по УКТ ЗЕД.

7. Начальникам оперативних підрозділів Східної регіональної митниці та начальникам підпорядкованих митниць посилити контроль за виконанням вимог керівних документів Держмитслужби по товарах, вказаних у додатку 3 до цього наказу.

8. Начальникам відділів інформаційно-аналітичної роботи та митної статистики Східної регіональної митниці та підпорядкованих митниць до 15-го числа місяця, наступного за звітним місяцем, здійснювані вибірку по даних митного оформлення товарів, зазначених в додатках 1, 2 та 3 до цього наказу, та надавати отриману інформацію до відділів тарифів та митної вартості Східної регіональної митниці та підпорядкованих митниць по формі, наведеній у додатку 4 до цього наказу.

9. Начальнику відділу аналізу та планування, зв'язків з громадськістю - консультаційного центру, начальникам оперативних підрозділів Східної регіональної митниці та начальникам підпорядкованих митниць ознайомити суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності та декларантів, зареєстрованих у зоні діяльності митих установ, з вимогами цього наказу.

10. Начальнику загального відділу даний наказ направити у підпорядковані митниці та структурні підрозділи Східної регіональної митниці згідно з розсилкою.

11. Визнати такими, що втратили чинність, накази Східної регіональної митниці від 25.06.2002 р. N 450 "Про посилення контролю за класифікацією товарів згідно УКТ ЗЕД" та від 22.07.2002 р. N 509 "Про внесення змін до наказу Східної регіональної митниці від 25.06.2002 р. N 450 "Про посилення контролю за класифікацією товарів згідно УКТ ЗЕД".

12. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників начальника митниці згідно з розподілом функціональних обов'язків.

 

В. о. начальника митниці 

А. І. Педешко 


 

Додаток 1
до наказу Східної РМ
від 3 березня 2003 р. N 196 


Перелік імпортованих товарів, які можуть бути об'єктами невірної класифікації по УКТ ЗЕД, та спеціальні заходи посилення контролю при їх митному оформленні

Спеціальними заходами при митному оформленні перелічених у таблиці товарів, в частині контролю правильності визначення коду товару по УКТ ЗЕД, є: "Обов'язкове надання до митого оформлення суб'єктом ЗЕД паспортів, актів експертизи виробника, сертифікатів якості, листів безпеки, технічних умов, інструкцій по експлуатації та інших документів, що підтверджують склад та характеристики товару, необхідних для класифікації товару по УКТ ЗЕД"

Код товару 

Назва товару 

Інформація, яку в обов'язковому порядку повинні містити надані до митного оформлення документи 

1107 

Солод 

Вид зерна (наприклад, пшениця, ячмінь), вигляд (наприклад, мука, дроблений, цілий), обробка (не обсмажений, обсмажений) 

1501 - 1506 

Жири і масла тваринного походження  

Вид жиру (наприклад, свинячий, великої рогатої худоби, рибний), вид обробки (наприклад, рафіновані, нерафіновані), застосування (наприклад, для виробництва мила, для виробництва кормів для тварин, для виробництва маргарину) 

1507 - 1515 

Жири і масла рослинного походження 

Вид рослинного жиру або масла (наприклад, соєве, арахісове і т. п.), вид обробки (рафінований, нерафінований), застосування (наприклад, для виробництва мила, лаків або фарб, для виробництва маргарину, в якості салатного або кулінарного масла)  

1516 

Жири і масла тваринні або рослинні та їх фракції, частково або повністю гідрогенізовані, інтеретарифіковані  

Вид жиру або масла, нетто-маса товару в первинній упаковці, вид обробки, застосування 

1517 

Маргарин і інші жирові суміші 

Масова доля загального жиру (мас. %), масова доля продуктів товарної позиції 0405 (вершкового масла, молочної пасти або молочних жирів) 

1701 

Цукор з цукрової тростини або цукрових буряків та хімічно чиста цукроза, у твердому стані  

Сировинний склад (наприклад, з тростини, з цукрових буряків і т. п.), наявність ароматичних речовин або барвників, вміст сахарози в сухому стані (мас. %), вид обробки (рафіновані, нерафіновані), стан (твердий) 

1702 

Інші види цукру, включаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глюкозу, у твердому стані, цукрові сиропи без додання ароматичних речовин або барвників, штучний мед, змішаний або незмішаний з натуральним медом, карамелізовані цукор та патока 

Стан (твердий, сироп), мас. % складових частин у сухому стані (наприклад, лактамі, глюкози, фруктози) 

2009 

Соки фруктові або соки овочеві 

Вид сировини, з якої виготовлено товар, вид обробки (наприклад, заморожений, концентрований, неконцентрований), густина соку (г/см3 при 20° C) масова доля цукру (мас. %) 

2101 11 11 11
2101 11 11 12 

Екстракти, есенції та концентрати. Готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій та концентратів кави 

Вміст сухої речовини на основі кави (мас. %), спосіб застосування (наприклад, розчинна). В акті про проведення митного огляду необхідно вказати вид пакування та вагу 

2309 90 93 00 

Продукти, що використовуються для годівлі тварин,... суміші (переміси) 

Сировинний склад, призначення 

3204 

Органічні синтетичні барвники, визначеного чи невизначеного хімічного складу, препарати, зазначені у примітці 3 до цієї групи, виготовлені на основі органічних синтетичних барвників 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

3205 20 10 00
32...
32..
3210 

Фарби та лаки 

Хімічний склад, основа (наприклад, складні поліефіри акрилові або вінілові полімери тощо) вид розчинника (наприклад, органічні речовини, водне середовище тощо) вид розчину (наприклад, колоїдний), вміст розчинника у розчині (мас. %) 

3211 

Готові сикативи 

Хімічний склад, призначення 

3214 

Замазки, цементи та невогнетривкі суміші 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

3302 

Суміші духмяних речовин та суміші (включаючи спиртові розчини), які отримані на основі однієї та більше таких речовин, які застосовуються як промислова сировина, інші препарати із застосуванням речовин, які застосовуються у виробництві напоїв 

Сировинний та хімічний склад, наявність спирту (% об'єму спирту), відповідність вимогам примітки, групи 33 УКТ ЗЕД, призначення 

3505 - 3506 

Клей 

Сировинний та хімічний склад, основа, розфасовка 

3811 21 00 00 

Присадка до мастильних олив 

Сировинний та хімічний склад, вміст нафти або нафтопродуктів, одержаних з бітумінозних мінералів, призначення 

3812 

Прискорювачі вулканізації каучуку готові, багатоскладові пластифікатори для каучуку або пластмаси, не включені до інших угрупувань 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

3823 

Промислові монокарбовані жирні кислоти, кислотні олії після рафінування, промислові жирні спирти 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

3824 

Суміші сполучені, готові 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

3901 

Полімери етилену в первинних формах 

Сировинний та хімічний склад, питома густина, відповідність вимогам примітки 6 до групи 39 УКТ ЗЕД 

3907 30 00 00
3907 40 00 00 

Смоли епоксидні
Полікарбонати 

Сировинний та хімічний склад, відповідність вимогам примітки 6 до групи 39 УКТ ЗЕД 

3917 10 

Оболонки штучні із затверділих протеїнів чи із целюлозних матеріалів (для ковбасних виробів) 

Діаметр поперечного розрізу, калібр (мм), загальна довжина (погон. м), колір, вид пакування (на бобінах, в рулонах або в гофрованому вигляді (касета) 

3917 32 91 00 

Оболонки штучні для ковбасних виробів, інші 

Діаметр поперечного розрізу, калібр (мм), загальна довжина (погон. м), колір, вид пакування (на бобінах, в рулонах або в гофрованому вигляді (касета) 

3918 

Покриття пластмасові для підлоги, покриття пластмасові для стін або стель 

Сировинний та хімічний склад, відповідність вимогам примітки 9 до групи 39 УКТ ЗЕД, наявність основи, призначення 

3920 30 00 00
3920 51 00 00
3920 62 11 00
3920 62 13 00
3920 91 00 00
3920 99 21 00
3921 19 10 00
3921 19 90 00 

Плити, листи, плівки, стрічки та пластини з пластмаси 

Сировинний та хімічний склад, відповідність вимогам примітки 10 до групи 39 УКТ ЗЕД, структура (пористі, непористі, укріплені, багатошарові, ламіновані тощо), геометричні розміри (ширина, товщина), вид (рулон, лист, стрічка тощо) 

3923 29 90 00 

Мішки, пакети, сумочки та кульки 

Сировинний та хімічний склад, призначення 

4410..........
4410 1.......
4410 19 91 0 

Плити ДСП 

Сировинний склад, спосіб виготовлення, вид обробки поверхні та бокових сторін, геометричні розміри 

5205 

Пряжа бавовняна, не розфасована для роздрібної торгівлі 

Сировинний склад (вміст бавовни - мас. %), відповідність вимогам примітки 5 до розділу XI УКТ ЗЕД, вид пряжі (однониткова чи ні, однокручена чи багатокручена), обробка волокон (наприклад, трикотажні, гребенечесані), лінійна щільність (децитекс), коефіцієнт скрученості, метричний номер 

55.. 

Пряжа з... волокон (... ниток), не розфасована для роздрібної торгівлі 

Сировинний склад пряжі (наприклад, 100 мас. % поліефірних волокон), вид пряжі (однониткова, багатокручена, однокручена), вид обробки (наприклад, вибілена), лінійна щільність (...), спосіб розфасовки, наметування, маса (...., г) 

5603 

Матеріали неткані, просочені або непросочені з покриттям або без покриття, дубльовані або недубльовані 

Сировинний склад матеріалу (наприклад, 100 мас. % поліефірних волокон), спосіб скріплення волокон у матеріалі (наприклад, просочення, термічне скріплення, механічне зв'язування і т. п.), наявність просочення і (або) покриття (матеріал покритий з однієї або з двох сторін), структура покриття (щільна або ворсиста), поверхнева щільність (г/м3

5903 

Тканини просочені, з покриттям або дубльовані пластмасовими матеріалами крім тканин товарної позиції 5902 

Спосіб отримання текстильного матеріалу (наприклад, тканина або трикотажне волокно) і сировинний склад текстильного матеріалу, сировинний склад покриття (або) просочення (наприклад, покритий шаром полівінілхлориду) і структура покриття (щільна або пориста), обробка текстильного матеріалу (фарбування, наявність малюнка, інша обробка поверхні) 

5904 

Лінолеум розрізаний або не розрізаний за формою, матеріали для покриття підлоги, на текстильній основі, розрізані або не розрізані за формою 

Сировинний склад текстильного матеріалу (наприклад, джутовий, полотно або нетканий матеріал із поліефірних волокон), склад і структура кожного шару покриття (наприклад, шар непористого полівінілхлориду) 

3212 10 10 00
3212 10 90 00
7410
7506
7607
7804 11 00 00
7804 19 00 00
7905
8005 00 10 00
8101 92 00 00
8102 92 00 00
8103 90 10 00
8108 90 50 00 

Фольга 

Хімічний склад товару, спосіб отримання товару, наявність основи (наприклад, метал або пігменти, осаджені методом випарювання, катодного розбризкування і т. п. на любий листовий матеріал-основу, металевого порошку або пігменту, агломерированих за допомогою клею, желатину або іншої зв'язуючої речовини...холодною ковкою), товщина (мм) фольги, вид покриття фольги, призначення 

8413 

Насоси для рідин з витратомірним пристроєм або без нього, механізм для підіймання рідин  

Призначення, вид насосу, конструктивні особливості 

8414 30 

Компресори, які використовуються у холодильному обладнанні 

Призначення, конструктивні особливості (герметичні, напівгерметичні), потужність (кВт) 

8414 40 

Компресори повітряні на колісних шасі, пересувні 

Витрати (м3/хв.) 

8414 51 

Вентилятори  

Призначення (наприклад, настільний, настінний, підлогові, настельні і т. п.), потужність електричного двигуна (Вт) 

8414 59 

Вентилятори інші 

Призначення (наприклад, для систем вентиляції, для охолодження автомобільних двигунів і т. п.), тип (осьовий, відцентровий, тангенціальний), потужність електричного двигуна (Вт) 

8414 80 0 

Насоси повітряні або вакуумні, інші 

Тип конструкції (турбокомпресор, компресор з кривошипно-шатунним механізмом і т. п.), надмірний робочий тиск (бер), продуктивність (м3/год.) 

8418 10 

Холодильники, морозильники та інше холодильне і морозильне обладнання, електричне або інших типів 

Тип (побутовий, "скриня" тощо) вид (компресійні, абсорбційні), місткість (л), призначення 

8423 

Обладнання для зважування 

Призначення (наприклад, для зважування людей, для зважування і маркування товарів, ваги мостові і т. п.), чутливість (г), максимальна вага зважування (кг) 

8450 

Машини пральні 

Завантаження (кг сухої білизни), тип завантаження (фронтальний або через верх), наявність центрифуги для віджимання 

8451 21 

Машини для сушіння 

Завантаження (кг сухої білизни) 

8501 

Двигуни та генератори електричні, крім електрогенераторних установок 

Потужність (Вт), тип (наприклад, постійного, змінного струму, синхронні і т. п.) 

8507 

Акумулятори електричні 

Тип (наприклад, свинцеві, нікелево-кадмієві, залізо-нікелеві і т. п.), ємність (А/година), маса (кг), функціональне призначення (наприклад, для запуску поршневих двигунів, для цивільної авіації і т. п.) 

8519 

Електропрогравачі, програвачі грампластинок 

Призначення, наявність пристроїв для звукозапису 

8527 12 

Радіомагнітофони кишенькові 

Призначення, вид, система зчитування 

8544 11 90 

Проводи обмотувальні мідні, інші 

Основа виготовлення товару, вид та склад поверхневої обробки 

9016 

Важелі 

Чутливість (г) 

9026 

Датчики тиску, манометри 

Призначення, вид (електронні, механічні) 


 

Начальник ВТВ 

О. Г. Маляревська 


 

Додаток 2
до наказу Східної РМ
від 3 березня 2003 р. N 196 


Перелік імпортованих товарів, по яких рішення про класифікацію за УКТ ЗЕД приймається відділом тарифів та митної вартості

1. Спеціальними заходами при митному оформленні перелічених в таблиці товарів, в частині контролю правильності визначення коду товару по УКТ ЗЕД, є: "Обов'язкове залучення відділу тарифів та митної вартості":

- при першому ввозі по кожному найменуванню;

- з періодичністю не рідше одного разу у півріччя.

2. По товарах з позначкою (*) залучення відділу тарифів проводити при кожному митному оформленні.

3. При надходженні до відділу тарифів та митної вартості запиту від оперативного підрозділу стосовно вирішення питання класифікації (кодування) товару по УКТ ЗЕД, направлення зразків товару до митної лабораторії для проведення досліджень здійснювати відповідно до вимог пункту 8 Порядку роботи відділу тарифів та митної вартості регіональної митниці (митниць) при вирішенні питань класифікації та кодування товарів, затвердженого наказом Держмитслужби від 02.12.99 р. N 782.

4. Обов'язкове залучення відділу тарифів та митної вартості можливо не проводити при наявності документів, які підтверджують правильність класифікації та кодування зазначеного товару у відповідності до УКТ ЗЕД при ввезенні в Україну товарів:

- в рамках діючих міждержавних Угод про вільну торгівлю при виконанні умов, передбачених Угодами: визначення правил безпосередньої закупівлі, прямого відвантаження та наявність сертифіката про походження товару,

- в митних режимах тимчасового ввезення, транзит та митний склад,

- в якості гуманітарної допомоги,.

- в митному режимі переробка на митній території.

(пункт 4 додатка 2 доповнено підпунктом згідно з
 наказом Східної регіональної митниці від 04.07.2003 р. N 581)

Код товару 

Назва товару 

2520 

Штукатурка 

2846 10 00 00 

Порошок полірувальний* 

2915 70 20 00 

Натрієва сіль... кислоти* 

3402 11 00 00
3402 12 00 00
3402 13 00 00
3402 19 00 00 

Органічні, поверхнево-активні речовини 

3814 

Розчинники та розріджувачі складні, органічні 

4008 

Тільки гумові пластини для використання у виробництві офсетних форм 

4304 00 00 00
58.....
6001 

Хутро штучне та вироби з нього  

4801 

Крафт-папір і картон, не крейдовані, у рулонах або аркушах, крім включених до товарної позиції 4801 або 4803  

4823 90 50 00 

Пакувальна тара з картону для молочних напоїв* 

5111 - 5112
5208 - 5212
5309 - 5311
5407 - 5408
5512 - 5516 

Тканини (крім давальницької сировини) 

5601 

Вата з текстильних матеріалів та вироби з неї, текстильні волокна завдовжки менш як 5 мм (пух), фабричні вузлики і текстильний пил 

5602 

Фетр і повсть, просочені або непросочені, з покриттям або без покриття, дубльовані або не дубльовані* 

5801 

Тканини ворсові та із сінелі, крім тканин, указаних у товарних позиціях 5802 або 5806*  

5906 

Текстильні матеріали прорезинені 

5911 20
5911 40 

Тканини фільтрувальні, використані у пресах для виробництва олії або для аналогічних цілей, включаючи тканини, вироблені з волосся людини 

7004 

Скло витягнуте або видуте, листове з поглинальним, відбивальним або невідбивальним шаром чи без нього, але не оброблене іншим способом 

84... 

Системи газового променевого опалення 

8422 

Машини посудомийні, обладнання для мийки та сушки пляшок чи інших ємностей, обладнання для заповнення і закупорки пляшок, банок, закривання ящиків, мішків та інших ємностей, а також наклейки етикеток, інше обладнання для упаковки чи обгортки, обладнання для газування напоїв 

8438 90 00 00 

Частини до машин та обладнання товарної позиції УКТ ЗЕД 8438 

8443 90 

Частини до друкарського обладнання 

8471 

Машини для автоматизованої обробки інформації та їх блоки, магнітні або оптичні зчитувальні пристрої, машини для перенесення даних на носії інформації у закодованому вигляді та машини для обробки цієї інформації* 

8473 30 

Тільки частини до комп'ютерів* 

8479 

Машини та механічні пристрої спеціалізованого призначення 

8508 90 00 00 

Частини до інструментів ручних електромеханічних з умонтованими електродвигунами 

8543 

Інші машини електричні та апаратура спеціалізованого призначення  


 

Начальник ВТВ 

О. Г. Маляревська 


 

Додаток 3
до наказу Східної РМ
від 3 березня 2003 р. N 196 


Перелік імпортованих товарів, при митному оформленні яких, у відповідності з керівними документами Держмитслужби, необхідне обов'язкове залучення відділу тарифів та митної вартості

Код товару 

Найменування товару 

N та дата документа 

Примітка 

0207 

М'ясо та харчові частини субпродуктів домашньої птиці 

Наказ N 455/437 від 27.07.98 р. 

  

1108 13 00 00
3505 10 90 00 

Крохмаль 

Лист N 11/3-20-7732-ЕП від 29.08.2002 р. 

  

Група 2710 

Легкі дистиляти Середні дистиляти 

Лист N 11/1-1171 від 04.02.98 р. 

  

Група 44 

ДСП (крім 4410193000, 4410195000, 4410199010) та ДВП (товарна позиція 4411) 

Лист N 21/1-1162 від 03.06.98 р.
Лист N 21/1-1620-ЕП від 01.06.99 р.
Лист N 11/6-21-4972-ЕП від 06.06.2002 р.
Лист N 11/7-13.1-6227-ЕП від 15.07.2002 р. 

  

Група 64 

Взуття та частини до нього 

Лист N 11/2-13-1388-ЕП від 30.01.2003 р. 

  

8507 10 81 00 

Акумулятори 

Лист N 11/4-13-9214-ЕП від 09.10.2002 р. 

  

8707 10 90 00 

Кузови, включаючи кабіни для автомобілів товарної позиції 8703 для промислового складання 

Лист N 11/2-21-2039-ЕП від 05.03.2002 р. (із змінами та доповненнями внесеними листом N 11/2-9524-ЕП від 15.02.2002 р. 

  

Група 84 Група 85 

Комплектуючі та частини 

Лист N 11/2-13-1978-ЕП від 11.02.2003 р. 

  

Група 85 Група 94 

Аудіо-відео техніка (коди УКТ ЗЕД 8520, 8521103000), кольорові телевізори (код УКТ ЗЕД 852812), меблі (коди УКТ ЗЕД 9401, 9403... 

Наказ N 469 від 31.07.98 р. 

У разі кодування згідно з правилами УКТ ЗЕД пункти пропуску на митному кордоні України вантажів з аудіо- і відеотехнікою, кольоровими телевізорами, які ввозяться у незібраному або розібраному стані, а також у............. 


 

Начальник ВТВ 

О. Г. Маляревська 


 

Додаток 4
до наказу Східної РМ
від 3 березня 2003 р. N 196 


N
п/п 

Код товару 

Найменування товару 

N ВМД, дата 

Номер контракту, дата 

Найменування підрозділу 

  

  

  

  

  

  


 

Начальник ВТВ 

О. Г. Маляревська 


 

НПО "Поверхность"
(www.mdoffice.com.ua)