Про внесення змін і доповнень до розпорядження голови облдержадміністрації від 9 вересня 1998 року N 742 "Про заходи щодо недопущення необгрунтованого підвищення споживчих цін"

Розпорядження Харківської обласної державної адміністрації
від 16 вересня 1998 року N 781

Зареєстровано в Харківському обласному управлінні юстиції
17 вересня 1998 р. за N 51/199

Розпорядження втратило чинність
(згідно з розпорядженням Харківської обласної державної адміністрації
 від 25 червня 2003 року N 200)

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 1998 року N 1414 внести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 9 вересня 1998 р. N 742 "Про заходи щодо недопущення необгрунтованого підвищення споживчих цін" такі зміни:

1) у пункті 1 слово "листопада" замінити словом "жовтня";

2) у додаток до розпорядження:

у позиції 6 виключити слова і цифри "(2,5 % і 3 % жирності)";

у позиції 24 слова "(всіх марок)" замінити словами "марок А-72, А-76, А-80";

примітки 1, 2, 3 викласти в такій редакції:

"1. У торговельних надбавках врахований податок на додану вартість. Понад рівень торговельних надбавок можуть включатися транспортні витрати від станції (порту, пристані) виробника продукції до станції (порту, пристані) першого покупця, а також транспортні витрати у випадку вивезення покупцями товару автомобільним транспортом безпосередньо зі складу виробника, за винятком внутрішньоміських перевезень, а для торговельних підприємств, що знаходяться в сільській місцевості, дозволити включати понад рівень торговельних надбавок ще транспортні витрати від районних оптових баз до підприємств роздрібної торгівлі.

2. Понад рівень вказаних торговельних надбавок підприємства роздрібної торгівлі можуть включати оптові надбавки підприємств та організацій усіх форм власності, що реалізують ці товари оптом і займаються посередницькою діяльністю, граничний рівень яких не повинен перевищувати 10 % до ціни виробника або митної вартості товару.

3. Залишки товарів на підприємствах і в організаціях роздрібної та оптової торгівлі усіх форм власності, які вказані в додатку, привести у відповідність з цим розпорядженням з дня його введення в дію та реалізувати їх за цінами, сформованими з урахуванням торговельних надбавок, які передбачені цим розпорядженням".

 

Голова
обласної державної адміністрації 

 
О. Дьомін